Fogyóeszköz nyilvántartó rendszer

A TERMELES.NET fogyóeszköz nyilvántartó rendszerét azon kis és középválallatoknak fejlesztjük, akiknek nincsen olyan vállalatirányítási rendszerük, amelybe integráltható ez a folyamat. Ezen szoftverekkel szemben a TERMELES.NET rendszere nem kötött számítógéphez, hiszen egy felhő alapú szolgáltatás. Elérhető az összes intenetkapcsolattal rendelkező készülékről, legyen az számítógép, telefon, vagy tablet (WiFi / LAN / 4G).

A rendszer kiváló alternatívája lehet a szerszámkiadó automatáknak, amennyiben a szerszámkiadó / kivevő személyek megbízhatóak.

A rendszer egy teljesen átlátható, leginkább webshopra hajazó kezelőfelülettel rendelkezik, amely mindenki számára egy ismerős és felhasználóbarát beviteli folyamatot biztosít. A rendszer teljesen személyre szabható függően attól, hogy milyen prioritásokat tart fontosnak az Önök cége.

  • Automatizálható a beszerzési folyamat
  • Alacsony készlet és készlethiány esetén jelez a rendszer
  • Az adminisztráció könnyű és nem igényel szaktudást
  • Szerteágazó statisztikai lehetőségeket biztosít
  • Nem igényel telepített alkalmazást, böngészőből elérhető

Felhasználási lehetőségek

  • A szerszámkiadó személy használja a rendszert

Amennyiben a felhasználó személy foglalkozik a beszerzéssel és a kiadással is, a legjobb módszer az, ha rá szabjuk a folyamatot. Ebben az esetben lesznek a legegyértelműbbek a statisztikák, hiszen itt gondolkodás nélkül beírhatjuk a beszerzési költséget az egyes tételekre. Napra, hónapra, évre évre vetítve is lesz statisztikánk arról, hogy melyik személy (vagy részleg), milyen tételeket és milyen értékben vett fel. 

  • A felhasználó személy használja a rendszert

Az esetek többségében nem jó, ha a felhasználó személyek tisztában vannak bizonyos tételek pontos árával, mert a nagy értékű kis szerszámok és az érték párosa elősegítheti az eltulajdonítási vágyat. A statisztikázási lehetőségek így mérséklődnek, de amennyiben a szerszám felvételnél nincs jelen a beszerző, a rendszer használatával azonnal értesítést kap a készlethiányos és alacsony készletű tételekről. Ennél a lehetőségnél létrehozható több operátor, legyen az dolgozó, szerszámgép, vagy üzemegység. Az operátoroknak saját bejelentkezési adatai vannak így elkülöníthető a fogyás, akár értékre, akár típusra levetítve. 

Platform függetlenség

Bármilyen internetképes eszközön futtatható a rendszer.

Statisztikák

Követhető a fogyás darabra, értékre, vagy akár felhasználóra is.

Költséghatékonyság

A szerszámkiadó automata árának töredékéért beszerzhető.

Raktárkezelés

Naprakészen láthatja a raktári készleteket, akár otthoról is.

Állandó készlet

Beállítható az automata rendelés, így mindig lesz szerszám.